Kritické zhodnocení nabízeného portfólia služeb a možnosti jeho rozvoje u poštovního operátora Mediaservis - Lohynská, Iva (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá analýzou poštovního trhu, která v sobě zahrnuje právní úpravu poštovního sektoru, liberalizační proces a regulaci. V práci je analyzováno konkurenční prostředí firmy Mediaservis s.r.o., které tvoří dva hlavní konkurenti Česká pošta, s. p. a firma TNT Post s.r.o. V práci jsou představeny služby firmy Mediaservis a komplementární služby uvedených konkurentů, které jsou porovnávány a následně hodnoceny.
Critical evaluation of the supplied service portfolio and development possibilities at the post - operator Mediaservis
Keywords: postal market; postal services; Mediaservis; the Czech Post; TNT Post; direct mail; liberalisation; TNT Post; direct mail; poštovní trh; poštovní služby; Mediaservis; Česká pošta; liberalizace