Financování soukromé střední školy - Pecháček, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci analyzuje financování a hospodaření Soukromé střední podnikatelské školy, s.r.o. Lázně Bohdaneč ve školních letech 1997/98, 1998/99 a 1999/2000.
Financing of the private high school
Keywords: financování; soukromé školství; střední školy; Dotace; Náklady