Social media management - Ernygrová, Jana (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce popisuje správu firemních profilů na sociálních sítích a jejich využití v marketingové komunikaci. Zaměřuje se na základní charakteristiku náplně práce social media managera při správě jednotlivých sociálních sítí. V rámci případové studie je představena vybraná strategie komunikace pro vybranou společnost a na základě průzkumu spokojenosti jsou navrženy grafická zpracování příběhů a příspěvku na zlepšení celkové vizuální stránky na sociální síti Instagram.
Social media management
Keywords: marketingová komunikace; digitální marketing; sociální sítě; sociální média; marketingový výzkum; strategie komunikace; správce sociálních sítí; marketing communication; digital marketing; social networks; social media; marketing research; communication strategy; social media manager