Analýza image Pivovaru Pardubice, a.s. - Krejcarová, Blanka (Univerzita Pardubice, 1995)
Cílem práce je provést marketingový výzkum pro PIVOVAR Pardubice, a.s.. Tento výzkum je zaměřen na část analýzy současných i potencionálních zákazníků - analýzu image firmy. Část práce je věnována analýze zákazníků a osobnímu dotazování jako metodě marketingového výzkumu. Praktická část je rozdělena na tři fáze: přípravnou, realizaci výzkumu a zpracování výsledků výzkumu. V závěru jsou pak z výsledků praktické části vyvozena doporučení pro firmu, pro jednotlivé prvky marketingového výzkumu.
Keywords: Analýza; Marketing; Pivovar Pardubice, a.s.; akciové společnosti; Výzkum; zákazníci; dotazníky