Zabezpečení a analýza útoků na firemní síť - Rypien, Pavel (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce je zaměřena na zabezpečení firemní sítě se servery Linux. Pozornost bude věnována rovněž rizikům útoku zvenčí i zevnitř. V praktické části bude navržena struktura lokální sítě a konfigurace služeb. Na závěr budou vybrané útoky otestovány.
Security and analysis of attacks on the corporate network
Keywords: TCP/IP; Linux; bezpečnost; hacking; iptables; proxy; firewall; security; hacking; iptables; proxy; firewall