Komparace metod finanční analýzy na datech reálného podniku - Krátký, Roman (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci charakterizuje finanční analýzu, její význam, uživatele a zdroje informací. Následně provádí finanční analýzu reálného podniku vybranými metodami. V závěru porovnává výsledky získané jednotlivými metodami finanční analýzy.
Method comparison of financial analysis on dates of real company
Keywords: podniky; finance; Finanční analýza; metody; porovnání