Analýza hospodaření a kontrolních mechanismů vybrané organizace veřejného sektoru - Leopoldová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce analyzuje hospodaření města Pardubic, dále kontrolní mechanismy, které Magistrát města Pardubic využívá. Cílem práce je zhodnocení účinnosti využívaných kontrolních mechanismů a jejich vliv na odstranění neefektivního vynakládání veřejných prostředků.
Analysis of economic activities and control mechanisms of a selected public sector organization
Keywords: finanční kontrola; veřejná správa; veřejné finance; veřejný sektor; územní samospráva; financial control; public administration; public finance; public sector; territorial self-goverment