Mechanismy nádorové imunologie a možnosti imunoterapie nádorů - Ješinová, Lenka (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce stručně shrnuje mechanismy, kterými imunitní systém reaguje proti vznikajícímu nádoru, a možnosti využití získaných poznatků při jejich léčbě. Podává přehled dosavadních výsledků při imunoterapii nádorů a věnuje se i perspektivám.
Keywords: nádory; imunoterapie