ANALÝZA POHYBOVÝCH DAT PACIENTŮ PO OPERACI ROVNOVÁŽNÉHO ÚSTROJÍ - Holan, Jan (Univerzita Pardubice, 2024)
Práce je zaměřená na pokročilé metody analýzy biomedicínských dat a jejich rekonstrukci. Pacienti po operaci rovnovážného ústrojí mají dočasné problémy s rovnováhou a ovládáním mimických svalů. Práce bude zaměřena na analýzu dat (která jsou k dispozici se svolením kliniky ORL FNKV Praha) a objektivní evaluaci rehabilitačního procesu takového pacienta (především změny v pohyblivosti).
ANALYSIS OF MOVEMENT DATA OF PATIENTS AFTER BALANCE SYSTEM SURGERY
Keywords: analýza biomedicínských dat; klasifikace; neuronové sítě; operace; pohybová data; rehabilitace; rekonstrukce dat; rovnovážné ústrojí; biomedical data analysis; classification; neural networks; surgery; motion data; rehabilitation; data reconstruction; balance system