Problematika nakládání s tuhým komunálním odpadem v obci - Vrabec, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá problematikou nakládání s odpady, především tuhým komunálním odpadem, v praktické části nakládáním s tuhám komunálním odpadem ve městě Lomnice nad Popelkou.
Problems od handling the solid communal waste in the village
Keywords: Odpady; komunální odpady; Odpadové hospodářství; spalování; skládky