Optimalizace přepravního procesu v železniční nákladní dopravě - Sůva, Radek (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu přepravního procesu v železniční nákladní dopravě. Teoretická část obsahuje zejména charakteristiku a druhy procesů v železniční nákladní dopravě. V praktické části je analyzována propustnost vybraného traťového úseku a zhodnocení stávající situace s možnostmi vylepšení.
Optimizing the production process in railway freight transport
Keywords: přepravní procesy; termínované přepravy; intermodální přepravy; propustnosti; jízdní řády; kapacity; transmission process; forward transports; intermodal transports; permeabilities; timetables; capacities