Rozbor příjmů v rozpočtu města Trutnova - Krupička, Roman (Univerzita Pardubice, 1995)
Analýza je zaměřena na rozbor rozpočtových příjmů města Trutnova v letech 1992 - 1994. Hlavním cílem bylo vysledovat, jak se projevil transformační proces v příjmové části rozpočtu města.
Keywords: Analýza; rozbory; příjmy; rozpočty; města; Trutnov; Správa