Obnova vozového parku ve vybrané společnosti - Frýdl, Filip (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce se zaměřuje na teoretické aspekty používané při obnově vozidel. Dále se též zabývá analýzou vozového parku ve vybrané společnosti, kde pak řeší možné finanční úspory a efektivnost v důsledku obnovy vozového parku v dané společnosti.
Renewal car park in chosen company
Keywords: obnova; vozové parky; životnost; doprava; náklady; finanční úspory; analýza; efektivnost; renewal; car parks; liveness; traffic; costs; financial savings; analysis; efficiency