Bezpečnost výrobků v praxi České obchodní inspekce - Kulová, Dominika (Univerzita Pardubice, 2022)
Tato práce se zabývá analýzou rizik vybraných výrobků, které jsou dodávány na trh. V teoretické části bakalářské práce je zahrnuta rešerše o České obchodní inspekci. Dále jsou popsány požadavky výrobků, které jsou dodávány na trh a průběh jejich kontroly v rámci bezpečnosti. Praktická část bakalářské práce obsahuje analýzu vybraných výrobků kontrolovaných Českou obchodní inspekcí.
Product safety in the practice of the Czech Trade Inspection Authority
Keywords: analýza výrobků; technické požadavky; kontrola bezpečnosti; rizika.; product analysis; technical requirements; safety control; risks.