Analýza technologie skladování ve společnosti CASIA - Vlček, Dominik (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce analyzuje technologii skladování ve společnosti CASIA. V práci je nejprve provedena rešerše odborné literatury v oblasti logistiky a skladování. Následně se práce zaměřuje na popis a vyhodnocení současného stavu skladování a na návrhy optimalizace skladových procesů.
Analysis of Storage Technology in CASIA
Keywords: sklady; skladování; štíhlá logistika; technologie skladování; logistické procesy; warehouses; warehousing; lean logistics; storage technology; logistics processes