Zavedení projektového řízení v podniku - Parchanski, Václav (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce je zaměřena na možnosti zavedení projektového managementu v malém či středním podniku. Důraz je kladen na popis jednotlivých etap řízení vývojových projektů podle metodiky IPMA od předprojektové fáze až po vyhodnocení dokončeného projektu. Jsou popsány potřeby malého podniku, rozhodne-li se pro řízení projektů metodikami projektového managementu.
Implementation of project management in a company.
Keywords: projektový management; řízení projektů; IPMA; project management; IPMA