Vliv rodiny na motivaci žáka ve vyučování - Vohánková, Hana (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci věnuje motivační úloze v pedagogickém procesu. Zdůrazňuje vliv rodinného prostředí pro duševní i tělesný vývoj žáka.
Keywords: Rodina; škola; vyučování; Motivace; frustrace