Komunikace mezi nadřízenými a pracovníky - Michálek, Marián (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se věnuje komunikaci mezi nadřízenými a jejich podřízenými pracovníky. Práce analyzuje způsoby a správnost komunikace. Analýza bude prováděna v konkrétním podniku ve spolupráci s jedním z jednatelů a jejich zaměstnanci.
Communication between superiors and workers
Keywords: komunikace; komunikace v podniku; nadřízení; podřízení zaměstnanci; manažeři; communication; communication in the company; superiors; subordinate employees; managers