Strategie zavedení znalostního managementu ve vybraném podniku - Honková Irena (Gaudeamus, 2012)
Práce navrhuje strategii ve vybraném podniku. Využití metodiky KM Toolkit A. Tiwany. Mezi klíčové kroky, které byly provedeny patří: analýza existující infrastruktury, spojitost znalostního managementu s obchodní strategií, návrh architektury znalostního managementu, analýza existujících znalostí, návrh týmu pro znalostní management, návrh změn v organizační struktuře a návrh na měření výsledků znalostního managementu.
Strategy of implementation knowledge management in a given company
Keywords: znalostní management; metodika KM Toolkit A. Tiwany; personalizační strategie; knowledge management; methodology of A. Tiwany; personalization strategy