Nakupování přes internet - Gregorová, Denisa (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce se zabývá nakupováním na Internetu jak z pohledu obchodníků, tak z pohledu spotřebitelů. Objasňuje základní pojmy, historii, vývoj a budoucnost Internetu v České republice i ve světě. Shrnuje také práva a povinnosti obchodníků i spotřebitelů a analyzuje výhody a nevýhody tohoto podnikání. Součástí práce je také praktická část ve formě dotazníkového šetření.
Online shopping
Keywords: Internet; historie Internetu; internetový obchod; nakupování na Internetu; internetové certifikáty; internetové podvody; Internet; history of the Internet; e-commerce; Internet shopping; Internet certificate; Internet fraud