Ošetřovatelský proces u pacienta s kolorektálním karcinomem - Vančurová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2006)
Bakalářská práce ve své teoretické části pojednává o problematice diagnostiky, terapii a prevenci kolorektálního karcinomu. V praktické části se soustřeďuje na ošetřovatelský proces u konkrétního pacienta a tvorbu ošetřovatelského standardu.
The process of nursing care in patient with colorectal cancer
Keywords: Kolorektální karcinom; nádory; Nádorová onemocnění; léčba; prevence; ošetřovatelský proces; ošetřovatelské standardy