Audit v účetnictví - Cejpek, Aleš (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá nezávislým ověřením pravdivosti a správnosti údajů uvedených v účetních výkazech dané společnosti.
Keywords: účetnictví; audit; auditor; účetní výkazy; výrok auditora