Odstraňování kationaktivních tenzidů z odpadních vod - Havlová, Renáta (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce je zaměřena na studium účinnosti odstraňování kationaktivních tenzidů z odpadních vod s použitím běžných železitých nebo hlinitých koagulantů.
Removal of cationic tenside from wastewater
Keywords: cationic tenside; water treatment; humic acid; odpadní vody; kationaktivní tenzidy; čištění; huminová kyselina