Vliv věku na plodnost a vývoj těhotenství - Culková, Magdalena (Univerzita Pardubice, 2013)
Závěrečná bakalářská práce má název Vliv věku na plodnost a vývoj těhotenství. Jedná se o práci teoreticko-výzkumnou. V teoretické práci jsme se s paní Mgr. Věrou Erbenovou zaměřily na zpracování teoretických informací, které mohou mít vliv na vznik a vývoj těhotenství. Informace potřebné k napsání této bakalářské práce jsme získávaly z odborné literatury a elektronických zdrojů. Druhá část bakalářské práce je výzkumná. Je vypracována na základě výzkumné činnosti pomocí anonymního dotazníku, který byl zaměřen na věk ženy a problémy spojené s otěhotněním.
The effect of age on fertility and pregnancy in women
Keywords: neplodnost; věk; těhotenství; antikoncepce; infertility; age; pregnancy; contraception