HUV technologie - Řezáčová, Nikola (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá H-UV tiskovou technologií. Je v ní popsán princip samotné H-UV technologie, používané barvy, zdroje UV záření a princip vytvrzování tiskových UV barev. Dále jsou popsány i technologie pracující na podobném principu (LE-UV, HR-UV, LEC-UV). H-UV technologie je také porovnána s konvenční UV tiskovou technologií, kde jsou uvedeny výhody i nevýhody těchto technologií. V závěrů je provedeno porovnání nákladů konvenčního ofsetového tisku a H-UV tiskové technologie.
HUV technology
Keywords: ofsetový tisk; UV technologie; UV barvy; H-UV technologie; offset; UV technology; UV inks; H-UV technology