Nabídka a možnosti osobní železniční dopravy - Nováková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá postavením osobní železniční dopravy v dopravním systému, analyzuje přepravní nabídku Českých drah a hodnotí informační zdroje dostupné veřejnosti. Navrhuje možnosti zlepšení služeb ČD.
Current offer and possibilities of public railways transport
Keywords: České dráhy; osobní doprava; Informační systémy