Právní normy a prameny práva v České republice - Kárníková, Jana (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce poskytuje charakteristiku pramenů práva a právních norem v teoretické rovině a dále pojedává o pramenech práva v ČR, o současných problémech českého zákonodárství a přibližuje proces harmonizace práva ČR s právem EU.
Rules of law and sources of law in the Czech Republic
Keywords: právo; právní normy; prameny práva; zákonodárství; Česká Republika; Evropská Unie