Multimediální technologie pro veřejnou a státní správu. - Roček, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce se zabývá problematikou využitelnosti multimediálních prvků ve webových prezentacích veřejné správy. Dále se zaměřuje na vztahy jednotlivých subjektů v rámci e-Governmentu. Popisuje využití multimédií ve webových prezentacích veřejné správy. Obsahuje popis začlenění multimediálních prvků do webové prezentace konkrétní obce.
Multimedia technologies for public and state administration
Keywords: multimédia; veřejná správa; e-Government; WordPress; obecní web; multimedia; public administration; e-Government; municipal web