Komplexní systémy a management podniku - Eflerová, Natálie (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato práce se zabývá komplexním řízením společnosti. Je zaměřena především na manažerské přístupy. Teoretická část je věnována poznatkům o komplexních systémech, managementu podniku a komplexním systémům v ekonomii. Dále je popsáno komplexní řízení. Poslední část se věnuje případové studii. K zhodnocení komplexního řízení v konkrétním podniku byl využit osobní dotazník. Následně je provedeno zhodnocení výsledků.
Complex systems and business management
Keywords: komplexní systémy; komplexita; systémy; management; komplexní řízení; manažerské přístupy; complex systems; complexity; systems; management; complexity management; leadership styles