Dopravní obslužnost okresu Náchod ve vazbě na zimní údržbu silnic - Jeništa, Pavel (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá problematikou vzájemného propojení dopravní obslužnosti se zimní údržbou silnic v okrese Náchod.
Keywords: silniční doprava; údržba silnic; Dopravní obslužnost; analýza silniční sítě; okres Náchod