Studium interakce kancerostaticky aktivního titanocendichloridu s nukleotidy - Kyselová, Hana (Univerzita Pardubice, 1998)
Byla studována interakce titanocendichloridu s nukleotidy. Získané komplexy byly charakterizovány IR a Ramanovou spektroskopií.
The Study of interaction tumor-inhibiting dichloride with nucleotides
Keywords: antitumorová aktivita; titanocendichlorid; nukleotidy; infračervená spektroskopie; Ramanova spektroskopie