Vliv povrchu pozemních komunikací na hlukovou zátěž okolí - Horák, Miloš (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce se zabývá problematikou negativního působení hluku v okolí pozemních komunikací a vypracováním metodiky pro rychlé a objektivní zjištění hlukové zátěže v okolí pozemních komunikací.
Influence of road surface to noise polution in surroundings
Keywords: pozemní komunikace; hluková zátěž; měření hluku; hladina hlukové zátěže; roads; noise pollution; noise measurement; level of noise pollution