Kvalita digitálního tisku - sledování dlouhodobé stability elektrofotografického tisku - Hrubá, Nikola (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato bakalářská práce pojednává o dlouhodobé stabilitě digitálního tisku, konkrétně digitální tiskové techniky elektrofotografie. V teoretické části je podrobně popsán princip a využívané tiskové barvy pro tuto tiskovou techniku. Dále jsou popsány stabilní podmínky pro tisk. Experimentální část se zabývá stabilitou barevnosti v průběhu časového období 38 týdnů.
A Quality of the Digital Print - The Long-term Stability of the Electrophotographic Printing
Keywords: digitální tisk; elektrofotografie; stabilita tisku; digital printing; electrophotography; stability of printing