Automatické stavění vlakových cest - Kirschner, Jan (Univerzita Pardubice, 2006)
Diplomová práce řeší návrh systému automatického stavění vlakových cest v podmínkách Českých drah.
Automatic route setting system
Keywords: vlaková cesta; zabezpečovací zařízení; automatické bloky; stavění