Interakce skateboardingu s dalšími subkulturami - Bureš, Jakub (Univerzita Pardubice, 2018)
Cílem práce je nastínit vývoj a proměnu pardubické skateboardové komunity v čase a její interakci s otstaními subkulturami. V práci je zkoumáno, jak vlivy těchto subkultur napomáhají utvářet identitu skateboardistů, a jak rozvoj lokality napomáhá či nenapomáhá rozvíjet skateboardovou subkulturu v Pardubicích. Práce vychází z konceptu subkultury a skupinové identity. Práce vychází z informací získaných prostřednictvím zúčastněného pozorování a polostrukturovaného rozhovoru.
Interaction between Skateboarding and other subcultures
Keywords: atributy; identita; interakce; skateboarding; subkultury; attributes; identity; interaction; locality; skateboarding; subcultures