Soubor příkladů pro ArcGIS Desktop - Hubková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2011)
Diplomová práce je věnovaná zhodnocení dostupných materiálů pro výuku programových prostředků GIS a ArcGIS Desktop a tvorbě souboru příkladů pro ArcGIS Desktop 10 využitelných při výuce geografických informačních systémů na Univerzitě Pardubice, Fakultě ekonomicko-správní. Soubor příkladů je prezentován formou e-learningového kurzu v prostředí LMS Moodle.
Set of exercises for ArcGIS Desktop
Keywords: geografické informační systémy; ArcGIS Desktop; ArcČR; vektorová data; e-learningové kurzy; testy; zábavné formy výuky; geograpic information systems; vector data; e-learning courses; tests; elements of motivate