Die Motivation in Fremdsprachenunterricht in der Grundschule - Skalická, Iva (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá významem motivace při výuce cizích jazyků. Teoretická část je věnována podstatě motivace a jejím psychologickým aspektům. V oddíle věnovaném vyučovací praxi je popsána vlastní zkušenost ze základní školy.
Keywords: němčina; výuka; Motivace