Revitalizace vybraného objektu - Kynclová, Petra (Univerzita Pardubice, 2009)
Předmětem diplomové práce je návrh revitalizace vybraného brownfieldu. Práce je věnována charakteristice brownfields, identifikaci typů brownfields a procesu revitalizace brownfields. Výstupem práce je návrh revitalizace bývalých zemědělských objektů v malé obci.
Revitalization of chosen building
Keywords: Brownfields; Classification; regeneration; revitalization; pasport; Brownfields; Klasifikace; regenerace; revitalizace; pasportizace