Pronunciation problems of Czech pupils caused by differences between Czech and English - Chvojková, Drahomíra (Univerzita Pardubice, 1997)
Tématem práce je stanovení některých rozdílů mezi češtinou a angličtinou, dále pak zjištění nejproblematičtějších hlásek v angličtině.
Keywords: Anglický jazyk; výslovnost; problémové hlásky