Hodnocení a výběr dodavatelů ve firmě BÜHLER - Třináctý, Jan (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zaměřuje na hodnocení a výběr dodavatelů. Zabývá se teoretickým vymezením nákupu, dodavatelskými vztahy, hodnocením a výběrem dodavatelů. Teoretickou část doplňuje praktická část, v které se analyzuje a navrhuje nové hodnocení dodavatelů pro firmu Bühler.
Supplier selection and evaluation in company named BÜHLER
Keywords: dodavatelské vztahy; nákup; hodnocení dodavatelů; výběr dodavatelů; strategický nákup; supplier relationships; purchase; supplier evaluation; supplier selection; strategic purchase