Racionalizace provozu se zaměřením na privatizaci železniční tratě Havlíčkův Brod - Humpolec - Tvrdíková, Radka (Univerzita Pardubice, 1995)
Práce se zabývá analýzou ekonomické problematiky železniční trati Havlíčkův Brod - Humpolec.
Rationalisation of focusing on the privatization of the railway line Havlíčkův Brod - Humpolec
Keywords: železniční tratě; náklady; privatizace; railway line; costs; privatization