Finanční audit a jeho výsledky - Mrštná, Aneta (Univerzita Pardubice, 2011)
V úvodní části je bakalářská práce věnována základním faktům v oblasti finančního auditu. Zabývá se současnou problematikou právní úpravy v ČR, teoretickým průběhem auditu a jeho možných výsledcích. Ve druhé části analyzuje průběh auditu ve společnosti Konzum, obchodní družstvo v Ústí nad Orlicí a posuzuje postavení společnosti ve skupině COOP Česká republika.
Financial audit and its results
Keywords: finanční audit; auditor; výroční zpráva; konzum; obchodní družstvo v Ústí nad Orlicí; skupina COOP; financial audit; auditor; annual report; KONZUM; business cooperative in Usti nad Orlici; group COOP