Biopsychosociální problematika u klientů s kolostomií - Forrová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2006)
Bakalářská práce poskytuje teoretický náhled na problematiku stomií a z hlediska výzkumu se zabývá vlivem stomie na běžný život klienta. Je zaměřena na kolostomiky. K výzkumu byla použita metoda dotazníkového šetření.
The biopsychosocial problematic of clients with colostomy
Keywords: stomie; kolostomie; Kolorektální karcinom; Diagnostika; Komplikace; Ošetřovatelská péče; psychosociální problémy; dotazníkové šetření