Práškové barvy - moderní technologie úpravy kovů - Voženílková, Lada (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá charakteristikami práškových barev, jejich použitím, vlastnostmi, aplikacemi a hodnocením. Problematika jejich vlivu na životní prostředí byla také studována.
Powder paints - modern technology of metal treatment
Keywords: práškové barvy; práškové lakování; hodnocení kvality práškových barev; powder paints; powder painting; evaluation of quality of powder paints