Teoretické aspekty hodnocení veřejných projektů - Hackenbergová, Rita (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka zpracovává problematiku hodnocení veřejných projektů, objasňuje metody ekonomických analýz a důvody pro jejich aplikaci v praxi.
Theoretical aspects of appreciation of public projects
Keywords: veřejné projekty; hodnocení; analýza nákladů