Kvalita a bezpečí péče v souvislosti s radiodiagnostickými výkony - Špačková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2025)
Práce se zaměřuje na hodnocení kvality a bezpečnosti péče na radiodiagnostice. Zaměřuje se na Výpočetní tomografii. Opírá se o Národní radiologické standardy a vnitřní předpisy zdravotnického zařízení.
Quality and safety of care in relation to radiodiagnostic procedures
Keywords: výpočetní tomografie; kvalita péče; bezpečnost pacientů; Národní radiologické standardy; radiodiagnostika; computed tomography; quality of care; patient safety; National radiological standards; radiodiagnostics