Sběr, zpracování a vyhodnocení dat - Pošvová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato bakalářská práce je zaměřena na průzkum trhu. V první části jsou vymezeny techniky používané ke sběru dat a v druhé části jsou ukázány způsoby zpracování dat získaných sběrem v terénu. Na konci této práce je představen příklad průzkumu trhu v konkrétní firmě a uvedeny návrhy na zlepšení činnosti firmy.
Collection, processing and data evaluation
Keywords: collection; processing; Evaluation; markets research; sběr; zpracování; vyhodnocení; data; průzkum trhů; mystery shopping