Bezpečnost a ochrana zdraví při práci ve vybrané organizaci - Vraspírová, Alena (Univerzita Pardubice, 2016)
Téma bakalářské práce je Bezpečnost a ochrana zdraví při práci ve vybrané organizaci. Práce je rozčleněna na teoretickou a praktickou část. Teoretická část práce se zaměřuje na Management BOZP a BOZP z hlediska legislativy, v této části jsou mimo jiné přredstaveny orgány státní správy, které kontrolují BOZP. V praktické části práce je představena společnost Ravensburger Karton s. r. o. Další částí je analýza aspektů bezpečnosti práce, zaměřena na výrobní halu lisovny společnosti. Na základě analýzy jsou v závěru uvedené návrhy zlepšení bezpečnosti práce.
Occupational safety and health in an organization
Keywords: bezpečnost a ochrana zdraví při práci; analýza; hodnocení; účinnost; rizika; occupational safety and health; analysis; assessment; efficiency; risks