Demografická struktura Zlínského kraje a její vazby na marketing ČD - Ořeský, Svatoslav (Univerzita Pardubice, 2005)
Tato práce popisuje základy demografie, demografickou strukturu Zlínského kraje a součástí je průzkum spokojenosti cestujících s veřejnou železniční dopravou.
Demographic structure of the Zlin´s region and its links to the marketing of the Czech railways
Keywords: demografie; Zlínský kraj; České dráhy; marketingový průzkum