Kritika současného systému veřejné správy v ČR - Zezulová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka pojednává o současném stavu veřejné správy v ČR, jeho positivně právní úpravě a o probíhající reformě veřejné správy.
Critique of the contemporary system of the public administration in the Czech republic
Keywords: Státní správa; samospráva; reforma; veřejná správa